Ποιοί Είμαστε


Η εταιρία μας ιδρύθηκε τον Μάρτιο του 2008 και έκτοτε δραστηριοποιείται στο χώρο της κατασκευής και εμπορίας ειδών κλιματισμού, εξαερισμού, ψύξης και θέρμανσης. Πρόσφατα, μεταφερθήκαμε σε νέες εγκαταστάσεις, στην Οβρυά Πατρών, έχοντας εξασφαλίσει την άνετη λειτουργία, τόσο της έκθεσης όσο και του κατασκευαστικού τμήματος της εταιρίας μας, ώστε να μπορούμε να ανταπεξέλθουμε σε μεγαλύτερες προκλήσεις.

Συνεργαζόμενοι με τις κορυφαίες εταιρείες κατασκευής μηχανημάτων κλιματισμού και ψύξης αλλά και στηριζόμενοι στο άρτιο κατασκευαστικό τμήμα μας, ερχόμαστε στον χώρο σας και υλοποιούμε την μελέτη μας.

Η κορυφαία ποιότητα των συστημάτων που τοποθετούμε δεν αρκεί από μόνη της για να εγγυηθούμε την καλύτερη δυνατή λειτουργία τους αλλά και η τακτική συντήρησή τους. Είτε ανά κλήση είτε ανά τακτά χρονικά διαστήματα το εξειδικευμένο προσωπικό μας έρχεται στον χώρο σας για να συντηρήσει οποιοδήποτε μηχάνημα ψύξης κλιματισμού θέρμανσης και εξαερισμού.

Η κάλυψη κάθε ανάγκης σας δεν είναι απλά πρόκληση, είναι η δέσμευσή μας…

Κερδίστε έως και 40% λιγότερη κατανάλωση

Αποφύγετε τον θόρυβο

Εξασφάλιση μακροχρόνιας άριστη λειτουργία

Προστατέψτε την υγεία σας

Επικοινωνία

Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε από κοντά τις ανάγκες και τις απαιτήσεις σας και να σας κατευθύνουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.