Μελετη

Η επιτυχία της κατασκευής στηρίζεται περισσότερο απ όλα στη σωστή μελέτη. Η απόδοση και κυρίως η οικονομία είναι η προτεραιότητά μας. Κάθε έργο μας έχει σαν προτεραιότητα την απόλυτη εξασφάλιση και των δύο αυτων παραγόντων σε πολύ υψηλό βαθμό. Το ικανότατο τεχνικό προσωπικό της Aircooling Systems έχοντας πλέον εικοσαετή επιτυχημένη πορεία στον χώρο μπορεί να εφαρμόσει καινοτόμες ιδέες με τη σιγουριά της εμπειρίας. Έχοντας αναλάβει σημαντικά έργα μπορούμε να εγγυηθούμε την καλύτερη λύση, την άψογη εξυπηρέτησή σας αλλά και την υψηλή αισθητική.
Η κάλυψη κάθε ανάγκης σας δεν είναι απλά πρόκληση, είναι η δέσμευσή μας…

Κατασκευη

Εφαρμόζοντας τη θεωρία στην πράξη πάντα με επαγγελματισμό και συνέπεια σε συνάρτηση με την πολύχρονη εμπειρία μας ανήκουμε στις πλέον ανταγωνιστικές εταιρείες του χώρου. Συνεργαζόμενοι με τις κορυφαίες εταιρείες κατασκευής μηχανημάτων κλιματισμού και ψύξης αλλά και στηριζόμενοι στο άρτιο κατασκευαστικό τμήμα μας ερχόμαστε στον χώρο σας και υλοποιούμε την μελέτη μας. Ο εξελιγμένος εξοπλισμός που χρησιμοποιούμε και οι καινοτόμες εφαρμογές του, αποτελούν έναν ακόμα λόγο για να σας εγγυηθούμε την αξιοπιστία της κατασκευής και την περάτωση του έργου στον ελάχιστο δυνατό χρόνο.

Τεχνικη επιβλεψη

Αναλαμβάνοντας αποκλειστικά την τεχνική επίβλεψη του έργου μπορούμε να εξασφαλίσουμε την πιστή τήρηση τόσο των λειτουργικών προδιαγραφών όσο και των ποιοτικών. Ελαχιστοποιούμε την πιθανότητα παρουσίας προβλημάτων στο μέλλον και εφαρμόζουμε με απόλυτο τρόπο την μελέτη που έχουμε εκπονήσει.
Ο συντονισμός των εργασιών ο οποίος είναι απαραίτητος για την ταχύτατη ολοκλήρωση του έργου εξασφαλίζεται από την φυσική παρουσία έμπειρων μελών της ομάδας μας. Η ποιότητα της εφαρμογής των μελετών είναι δεδομένη
.

Συντηρηση Συστηματων

Η κορυφαία ποιότητα των συστημάτων που τοποθετούμε δεν αρκεί από μόνη της για να εγγυηθούμε την καλύτερη δυνατή λειτουργία τους αλλά και η τακτική συντήρησή τους. Είτε ανά κλήση είτε ανά τακτά χρονικά διαστήματα το εξειδικευμένο προσωπικό μας έρχεται στον χώρο σας για να συντηρήσει οποιοδήποτε μηχάνημα ψύξης κλιματισμού θέρμανσης και εξαερισμού.
• Κερδίστε έως και 40% λιγότερη κατανάλωση
• Αποφύγετε τον θόρυβο
• Προστατέψτε την υγεία σας
• Εξασφαλίστε την μακροχρόνια άριστη λειτουργία των μηχανημάτων σας
Παράλληλα, οι τεχνικοί μας θα σας δώσουν συμβουλές ώστε και εσείς να μπορείτε με απλά βήματα να προστατεύετε τα συστήματά μας. Άμεσα, γρήγορα, οικονομικά και όποτε μας χρειαστείτε βρισκόμαστε στον χώρο σας!

Λυσεις εξοικονομησης ενέργειας

Ο συνδυασμός απόδοσης και οικονομίας στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο ίσως είναι και το μεγαλύτερο στοίχημά μας. Η εμπειρία μας σε συνδυασμό με την τεχνογνωσία μας ακόμα και στο πιο απαιτητικό πρόβλημα ακόμα και στην πιο δύσκολη αποστολή είναι το συμβόλαιό μας. Βελτιώστε τον τρόπο ζωής σας εξοικονομώντας χρήματα, εξασφαλίστε ένα καλύτερο χώρο εργασίας εφαρμόζοντας τις σίγουρες και σύγχρονες λύσεις μας. Προμηθεύουμε τους πελάτες μας με μονάδες ανώτατης ενεργειακής κλάσης πολύ χαμηλής κατανάλωσης. Μέσω του σωστού σχεδιασμού, την κατάλληλη επιλογή μονάδων και του προληπτικού ελέγχου των εγκαταστάσεων προσφέρουμε εξοικονόμηση ενέργειας, χωρίς υποβάθμιση της ποιότητας λειτουργίας. Εκσυγχρονίζουμε το σπίτι σας ή την επιχείρησή σας με λύσεις άμεσες.

• Κεντρική παρακολούθηση των στομίων εξόδου για μέτρηση της ενεργειακής απόδοσης
• Ευφυής έλεγχος χρονοδιακοπτών προγραμματισμού και λειτουργιών εξοικονόμησης ενέργειας στα τηλεχειριστήρια
• Ανάκτηση θερμότητας από καταψύκτες, ψυγεία και κλιματιστικά
• Επαναχρησιμοποίηση της ανακτώμενης θερμότητας για ζεστό νερό και αεροκουρτίνες στις εισόδους
• Ενσωμάτωση εξαερισμού με καθαρό αέρα που επιτρέπει τη δωρεάν ψύξη άνοιξη και φθινόπωρο

Τεχνικη Καλυψη

Εκτός από τον προληπτικό έλεγχο και την τακτική συντήρηση προτείνουμε μια ακόμα πιο σίγουρη και οικονομική βραχυπρόθεσμα λύση. Αναλαμβάνουμε την τεχνική υποστήριξη των συστημάτων σας απαλλάσσοντας σας μόνιμα από οποιοδήποτε πρόβλημα. Διαθέτοντας εμπειρότατο και ικανότατο τμήμα αποκατάστασης βλαβών σε ελάχιστο χρονικό διάστημα αποκαθιστούμε οποιαδήποτε βλάβη σας παρουσιαστεί. Έχοντας στο πελατολόγιό μας συνεργασίες σε όλη την Ελλάδα με σημαντικές εταιρείες όπως την Intercool Greece ΕΠΕ (για λογαριασμό της Αθηναικής Ζυθοποιίας) και την PEPSICO-ΗΒΗ διασφαλίζουμε την τέλεια λειτουργία της εγκατάστασής σας οποιαδήποτε στιγμή.
• Άμεση ανταπόκριση ψυκτικού (εντός 2ωρών, 4ωρών, 24ωρών, 48ωρών)
• Εξοικονόμηση ενέργειας
• Επέκταση του χρόνου ζωής των μηχανημάτων
Προσφέρουμε τα οικονομικότερα συμβόλαια της αγοράς και εγγυόμαστε από ιδιώτες μέχρι τις μεγαλύτερες εταιρείες την τέλεια εξυπηρέτησή σας.

Επαγγελματικος Κλιματισμος

Αναβαθμίστε και εξυγχρονίστε την επιχείρησή σας με την βοήθειά μας. Προσφέροντας τις πιο φθηνές λύσεις, συνεργαζόμενοι με τις κορυφαίες εταιρείες του χώρου, αποφέρωντας την μέγιστη δυνατή απόδοση, αποτελούμε τη λύση σας για άνετο και υγιές περιβάλλον εργασίας.
Ακολουθώντας πάντα πιστά την φιλοσοφία μας η οποία επιβάλει την εξοικονόμηση χρημάτων σε συνδιασμό με την κάλυψη κάθε ανάγκης σας, προσφέρουμε σε οποιονδήποτε επαγγελματία τα καλύτερα συστήματα κλιματισμού λαμβάνοντας υπ όψιν πάντα τις απαιτήσεις του χώρου και το αισθητικό αποτέλεσμα.

Οικιακος Εξοπλισμος

Παρά το γεγονός ότι η επιλογή του κλιματιστικού φαίνεται σαν μία επιλογή ανάμεσα από πολλά εμπορικά προιόντα η AircoolingSystems προτείνει και εφαρμόζει τις βέλτιστες λύσεις για τον οικιακό κλιματισμό. Μονάδες υψηλής ενεργειακής κλάσης σας αποφέρουν την μέγιστη απόδοση εξοικονομώντας ρεύμα. Μελετώντας τόσο τη διαρύθμιση του χώρου σας όσο και τα τετραγωνικά μέτρα που πρέπει να καλυφθούν, χρησιμοποιώντας σύγχρονες μονάδες από εταιρείες κορυφαίες παγκοσμίως λύνουμε οποιοδήποτε πρόβλημα σας και βελτιώνουμε τον τρόπο ζωής σας. • Υψηλή αισθητική • Αθόρυβες μονάδες • Μοντέρνος σχεδιασμός • Σταθερή θερμοκρασία χώρου • Επίτευξη επιθυμητης θερμοκρασίας σε σύντομο διάστημα • Εξοικονόμηση Ενέργειας • Χαμηλές τιμές Επισκευθείτε τις εγκαταστάσεις μας και οι σύμβουλοί μας θα σας δώσουν τη λύση.

Βιομηχανικός Εξαερισμός

Η AircoolingSystems με εξειδίκευση στον τομέα του εξαερισμού και της διαχείρισης αέρα, διαθέτει την πείρα, την τεχνογνωσία και το πιο άρτια εκπαιδευμένο τεχνικό προσωπικό, ώστε να καλύψει την κάθε σας ανάγκη. Η εταιρεία μας αναλαμβάνει τη μελέτη, εγκατάσταση και τεχνική κάλυψη ολοκληρωμένων συστημάτων εξαερισμού σε βιομηχανικές εγκαταστάσεις για την ανανέωση των αερίων μαζών και τη διατήρηση κατάλληλων συνθηκών για το προσωπικό και τον εξοπλισμό. Η AircoolingSystems . συμμορφώνεται με το σύνολο των Ευρωπαϊκών κανονισμών ορθής λειτουργίας και είναι σε θέση να αναλαμβάνει την περάτωση σύνθετων έργων όπως είναι ο εξοπλισμός νοσοκομειακών μονάδων, κάνοντας μεταξύ άλλων, χρήση αεραγωγών με ειδική αντιμικροβιακή επικάλυψη

Η Ομαδα μας

Η εξυπηρέτηση σας και το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών που προσφέρουμε δεν θα μπορούσαν παρά να εκφραστούν με τον καλύτερο τρόπο από την εταιρία μας μέσω του άρτια εκπαιδευμένου και έμπειρου προσωπικού μας.

Η πολυμελής ομάδα μας μπορεί να καλύψει κάθε ανάγκη σας σε οποιοδήποτε τομέα στον οποίο δραστηριοποιούμαστε. Διαθέτοντας:

  • ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥΣ
  • ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟ ΜΗΧΑΝΙΚΟ
  • ΨΥΚΤΙΚΟ Γ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ
  • ΨΥΚΤΙΚΟΥΣ
  • ΒΟΗΘΟΥΣ ΨΥΚΤΙΚΩΝ
  • ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ
  • ΠΩΛΗΤΗ

Είμαστε πάντα δίπλα σας προσπαθώντας κάθε απαίτησή σας να μεταφράζεται σε έργο!